dijous, 27 de juny del 2024

Premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible 2023

Aquest mes de juny hem fet entrega dels diplomes que acrediten els centres premiats en la convocatòria dels Premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible 2023, que com sabeu es convoquen cada 2 anys. La classificació dels centres premiats en aquesta convocatòria va ser la següent: En la categoria global: Primer premi, per al centre públic IES Sant Agustí (Eivissa). Segon premi, per al centres públic IES Sa Colomina (Eivissa). Tercer premi ex aequo, per al centres públics IES Capdepera (Mallorca) i EI Es Fameliar (Eivissa). I en la categoria específica: Primer premi, per al centre públic IES Capdepera (Mallorca). Segon premi, per al centre públic IES Algarb (Eivissa). Tercer premi, per al centre públic CIFP Juníper Serra (Mallorca).
Enhorabona a tots! Aprofitam aquesta entrada per desitjar-vos un molt bon estiu i que ens tornem trobar el proper curs amb la mateixa il·lusió i més força que mai.

divendres, 14 de juny del 2024

Conversa amb Jordi Marín i Monfort: "Educació i transició ecosocial".

Compartim avui la presentació que Jordi Marín i Monfort va emprar per acompanyar la conversa del passat 4 de juny amb docents dels centres ecoambientals i amb la qual celebràrem el Dia Mundial Del Medi Ambient. El títol de la conversa, "Educació i transició ecosocial", ens dona les pistes de per on va transcorre el diàleg entre aquest professor de secundària i els qui hi fórem presents. Una conversa ben interessant i que, per aquest motiu, volem que tengueu l'oportunitat de tenir-ne informació si no hi poguéreu participar.