dimecres, 11 de desembre del 2013

Els vents de Gimnèsies i Pitiüses

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori ha editat un nou recurs d'educació ambiental, el joc de cartes "Els vents de Gimnèsies i Pitiüses". Aquest joc ens permet aprendre sobre els éssers vius de les Illes, les xarxes tròfiques, la complexitat dels nostres ecosistemes i la seva sensibilitat als impactes humans. És una idea original de Pere A. Bennàsar i Toni Caldentey, amdós docents, i ha comptat amb la col·laboració d'experts en la matèria, il·lustradors, fotògrafs, etc.


Es poden fer partides amb diferents nivells de dificultat, per la qual cosa hi poden jugar infants a partir de primària, com també de secundària, batxillerat i adults.

Dia 20 de desembre, a les 18,30 hores, es farà una presentació d'aquest recurs a Can Sales (es Portitxol de Palma, al carrer de Francesc Femenias, cantonada amb el carrer de Medellín). Els autors ens mostraran la dinàmica del joc i les diferents possibilitats que ens ofereix.

Els docents interessats a venir, hi sereu benvinguts.

2 comentaris:

  1. Hola! com, on, se pot aconseguir el joc?
    Gràcies
    IES Santanyí

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un recurs només per als centres educatius de les Illes Balears. L'heu de sol·licitar al correu electrònic dgcciea.caib@gmail.com.

      Elimina

Gràcies!