dilluns, 28 de setembre del 2015

Cinc idees de juguetes amb material de rebuig



A la xarxa hi ha infinitat d'idees de manualitats amb material de rebuig per fer juguetes de tot tipus, unes més elaborades i decorades i altres més senzilles.
 
En aquesta entrada en mostram cinc que ens han cridat l'atenció per la senzillesa dels materials, i perquè les possibilitats de diversió van molt més enllà del procés de construcció en sí.

Com ja hem dit en altres ocasions, en la simplicitat està l'èxit: com menys materials necessitem, més sostenibles seran les nostres manualitats, especialment si aquests materials ja no ens eren útils.

1. Avió propulsat amb goma elàstica, elaborat amb cartó, uns clips i un elàstic. Aparegué al capítol 5 del programa de TV3 "Ja t'ho faràs", a partir del minut 20.

CCMA TV3 Ja t'ho faràs cap. 5

2. Coets propulsats amb aire comprimit, utilitzant una botella de plàstic. També al "Ja t'ho faràs", al capítol 23.


CCMA TV3 Ja t'ho faràs cap. 23

3. Joc d'encestar la piloteta dins el recipient. Necessitam una botella de plàstic, un cordill, i una bolla del material que sigui. 





Krokotak.com

4. Dominó gràfic. En aquest cas necessitarem 28 peces de la mateixa mida, fetes de qualsevol material que tenguem. Han de tenir forma rectangular i haurem de dibuixar diferents motius a les dues meitats de la peça. En aquesta pàgina ens mostren un exemple fet de fusta. 




www.ohohblog.com
 
5. Barqueta amb taps de suro. Els taps de suro donen moltes possibilitats de reciclatge. En aquest exemple s'ha fet una barqueta afegint tres taps, i amb un escuradents i un trosset de cartolina s'hi ha afegit una vela. 

innerchildfun.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!