dimarts, 13 d’octubre del 2015

Subvencions per distribuir fruita a les escoles per al curs 2015-2016

El Fons de Garantia Agrària i Pesquera (FOGAIBA) ha aprovat la convocatòria d'ajudes per distribuir fruites als infants de primària de les escoles de les Illes Balears per al curs 2015-2016.

Les ajudes van destinades als centres escolars adherits al pla de consum de fruita a les escoles. Podeu veure el llistat de centres adherits.  (Si un centre no surt a la llista i hi està interessat, pot sol·licitar l'adhesió.)

Aquestes ajudes estan finançades per la CAIB, pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i pel Fons Europeu Agrícola de Garantia.

Les escoles podeu participar d'aquestes ajudes de dues maneres: a través d'un distribuïdor que hagi sol·licitat l'ajuda, o bé directament l'escola pot fer-se càrrec dels tràmits, de comprar i de distribuir la fruita entre l'alumnat.

Es poden subvencionar fins a 5 lliuraments per alumne de diferents fruites, en setmanes consecutives, des del 7 de gener al 31 de maig de 2016.

A més del lliurament de fruites, que es finança al 100%, també se subvencionen en un 75% altres activitats encaminades a connectar els infants amb l'agricultura i amb el foment de l'alimentació saludable.

Els interessats teniu fins dia 9 de novembre per presentar la documentació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!