dilluns, 5 de juny del 2017

Segona jornada d’intercanvi de tallers ecoambientals a Sant Antoni de Portmany

El divendres 2 de juny de 2017 es va realitzar a l’escoleta ses Païsses la segona jornada d’intercanvi de tallers ecoambientals. Van participar els centres ecoambientals: EI Ses Païsses, CEIP Buscastell, CC Santíssima Trinitat, IES Quartó de Portmany i el CEIP Can Coix, que s’ha implicat enguany també en aquesta experiència.

Aquesta jornada és la continuació de la jornada que es va realitzar el curs anterior per primera vegada, derivada de la proposta dels centres educatius a la trobada de coordinadors ambientals del Programa de Centres Ecoambientals.

Devers 120 alumnes entre els 2 i 14 anys han participat en aquesta experiència, treballant i gaudint de manera conjunta i cooperativa als tallers de reciclatge que es van organitzar:

  • Taller de planter i mandales amb plantes aromàtiques (tubs de cartró, plantes, llavors)
  • Taller de jocs amb material reciclat (botelles, taps, diaris, garrafes)
  • Taller de jocs de taula (botelles, taps)
  • Taller tortugues-guardiola (botelles, cartrons)
  • Taller de llibres de textures (cartrons, teles reutilitzades)

De les 10 a les 13 hores, els tallers van ser l’eina perquè els alumnes de diferents centres educatius treballesin de manera conjunta i cooperativa, inventant, imaginant, manipulant i creant nous objectes que s’emportaren amb molta il·lusió.

L’escoleta de ses Païsses, igual que l’any anterior, va oferir gustosament les seves instal·lacions i l’esmorzar a tots els assistents.

La valoració d’aquesta jornada ha tornat a ser excel·lent per part de tots els centres educatius implicats. Destaca la implicació i dedicació d’aquestos centres educatius en la preparació dels tallers i del material necessari, i la il·lusió dels alumnes de treballar de manera conjunta i cooperativa i d’experimentar amb material de rebuig donant-li un nou ús.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!