dijous, 15 de març del 2012

Son Gotleu, el barri educa


El CEIP Es Pont de Palma ens conta la iniciativa que varen dur a terme, juntament amb altres centres del barri de Son Gotleu, per demanar un entorn més net. Aquest gest de bona convivència va ser ben acollit, i diversos mitjans de comunicació se’n feren ressò.

El passat dia 11 d'abril els centres de Son Gotleu:  l'IES Josep Sureda i Blanes, el CEIP Joan Capó, el CEIP Gabriel Vallseca, el taller ocupacional ISLA i nosaltres, el  CEIP Es Pont, vàrem sortir al carrer amb cartells i  fulls de mà per demanar als veïns de Son Gotleu que ens ajudin a tenir un barri més net.

   
Des de les escoles s'havien confeccionat cartells amb dibuixos i missatges clars per animar els veïns a tenir cura  del nostre entorn proper. Aquests varen esser penjats per les places i carrers més transitats de la barriada. Les consignes van relacionades amb la neteja dels excrements dels cans, amb la reutilització i el reciclatge de residus, amb la importància de no tirar papers al terra, etc.



Totes aquestes activitats, han estat promogudes per la comissió educativa del barri i per les comissions ambientals del centres,  amb la col·laboració de la Policia Local i d'EMAYA, que varen dur les seves màquines de neteja!!

A continuació, podeu veure la notícia a IB3 i al Diario de Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!