dimecres, 10 de febrer del 2016

Tallers "El Mar a Fons"



Durant la setmana del 7 al 13 de març, a sa Petrolera (es Portitxol, Palma), es duran a terme tres tallers de divulgació científica que vos permetran conèixer a fons els oceans i els seus habitants. Aquesta activitat forma part del projecte «El mar a fons», dut a terme per l’Obra Social La Caixa en col·laboració amb el Consejo Superior de Investigaciones Científicas i l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona, i té com a objectiu apropar el coneixement sobre els mars i els oceans tant a la comunitat educativa com a la societat en general.

Es realitzarà una immersió real simulada dins un petit submarí (a la fotografia) que, avui en dia, és la millor eina per explorar sense límits els oceans.



A més, s’aprendrà com el gel marí juga un paper essencial en la supervivència de la major part dels éssers que habiten l’oceà Antàrtic. Serà possible veure i tocar coses úniques i inaccessibles per a la majoria de la gent.

Finalment, es farà un viatge pel fons del mar, observant i estudiant las analogies que trobam amb el medi terrestre. Una manera original de conèixer i estudiar els boscs marins.

Les tres activitats juntes tenen una duració d’una hora.
 
Inscripcions i informació: Tel. 653568940 (Stefano) o ambroso@icm.csic.es



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!