divendres, 13 de gener del 2017

Segona edició del concurs "La mar de ciència"

Arrenca la segona edició de La Mar de Ciència: concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar, un certamen de dibuix, vídeo i relat adreçat a estudiants de primària i secundària d'arreu d'Espanya organitzat pel CSIC, l'Obra Social “la Caixa” i el SOCIB. 

Com a novetat, aquesta edició que porta per lema “Oceans sans, planeta sa”, permet la participació en grup en la modalitat de vídeo i, a més, els treballs es podran presentar en castellà, català, eusquera, gallec i anglès.




La ciència és essencial per conservar mars i oceans que ocupen el 70% de la superfície de la Terra, proporcionen aliment, oxigen i energia, regulen el clima i conté el 90% de la biodiversitat del planeta. Apropar les ciències marines i la professió d'oceanògraf als joves és l'objectiu d'aquest concurs.

Per participar, cal preparar un dibuix, un relat o un vídeo (màxim un treball per modalitat) amb les reflexions i coneixements sobre el món marí. També es pot participar a través de la modalitat vídeo de classe.

Un adult (pare, mare, tutor o professor) s'ha de registrar i presentar els treballs a través de la web www.lamardeciencia.es abans del 10 de març de 2017

També podeu participar votant el treball que més vos agradi del 18 al 30 de març.
Els temes proposats són: Oceans sans, planeta sa; Com creus que la ciència pot ajudar a conservar els nostres mars?; Jo de gran vull ser oceanògraf; Què en saps del mar Mediterrani?
 
A la pàgina web www.lamardeciencia.es s'ofereix informació detallada relativa a condicions, modalitats, fases, premis, bases, i també disposa d'una secció de materials i recursos educatius relacionats amb les ciències marines, per poder treballar a l'aula o a casa, i inspirar-se.
A més:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!