dijous, 2 de novembre del 2017

VIII Seminari ESenRED

El Programa de Centres Ecoambientals va ser present, per tercer any consecutiu, al VIII Seminari d'ESenRED que es va dur a terme del 18 al 20 d'octubre al CENEAM (Centre Nacional d’Educació Ambiental) ubicat a Valsaín, Segòvia.

Hi assistiren els coordinadors del Programa de Centres Ecoambientals, Francesc Bennàssar Lluís del Servei d'Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i Isabel Brunet Bauzà del Servei d'Innovació Educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat.

El VIII Seminari d'ESenRED va tenir dos fils conductors: les claus educatives per a una vida sostenible a l'escola i claus dels alumnes per a una vida sostenible a l'escola i el seu entorn. Aquests fils conductors sorgeixen dels dos documents elaborats per l’alumnat i personal docent a la Confint estatal de Logronyo.

Un dels objectius d’aquest Seminari va ser elaborar un document dels tècnics a partir d'aquest fils conductors.

 
Es posaren en comú les diferents dinàmiques de treball de les diferents administracions assistents que tenen en marxa programes d'educació ambiental a centres educatius no universitaris.


També es va presentar l'Informe de la educación para la sostenibilidad en España: reflexiones y propuestas i es va debatre i concretar el pla d'acció per al curs 2017/2018. A més de les Illes Balears, hi participaren representants del País Basc, Navarra, Catalunya, València, La Rioja, Castella-la Manxa (Albacete), Castella i Lleó (Valladolid i Palència), Madrid i de les Illes Canàries. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!