divendres, 21 de juliol del 2023

Simposi de Docents d'ESenRED a Valsaín (Segovia).

A principis d'aquest mes de juliol, del 3 al 5, es va celebrat el 8è Simposi de Docents d'ESenRED. Com en les anteriors edicions es va dur a terme al CENEAM, situat al vessant nord-oest de la Sierra de Guadarrama (Segovia).
El Programa de centres ecoambientals hi fou present amb la participació de 4 centres educatius que presentaren 5 bones pràctiques d'educació ambiental.
Els centres i els projectes presentats foren l'IES Son Rullan, amb el projecte Salvemos el gorrión (Marga Ribas) i el projecte Aula externa de Son Rullan (Sebastià Vílches); l'IES Manacor, amb el projecte Custòdia del Puig de Santa Llúcia (Cristina Llull); el CEIP Santa Gertrudis, del qual Armand Basilio presentà el projecte Biodigestor: una solució energètica als nostres residus; i del Col·legi Sant Josep de Maó, el Projecte 0 Plàstics presentat per Joan Rodríguez. 
Un Simposi ben engrescador on hi assistiren tècnics i docents de Catalunya, Canàries, Albacete, La Rioja, Navarra, País Basc, País Valencià, Castella-Lleó i les Illes Balears.
Passat l'estiu compartirem amb vosaltres tots els projectes que poguérem conèixer al Simposi. 

          Comitiva del Programa de centres ecoambientals al Simposi de Docents ESenRED 2023 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!