divendres, 14 de juliol del 2023

L'IES Sa Colomina guanya el concurs de la UIB "Un mar de ciència".

 Els alumnes de la classe E de 1r d'ESO de l'IES Sa Colomina (Eivissa), de la mà del seu professor de Biologia i Geologia, Borja Rives, foren els guanyadors del concurs Un mar de ciència que la Universitat de les Illes Balears va organitzar a través de la Unitat de Divulgació i Cultura Científica i que es resolgué el passat mes de juny. 

El concurs presentava dues modalitats, la de redacció i la de creació artística, i l'IES Sa Colomina en resultà el guanyador de les dues. Pel que fa a la modalitat de redacció amb el conte infantil titulat "Basilio i els seus amics salven la posidònia", i pel que fa a la modalitat de creació artíctica amb l'obra ""Passat i present de la posidònia".

Participaren un total de nou centres educatius de les Illes Balears (7 de Mallorca, 1 de Menorca i 1 d'Eivissa).

Aquest concurs s'emmarca en el projecte europeu de divulgació científica G9 Missions, Go for the Missions! en el qual participa la UIB, juntament amb altres set universitats d'Espanya, i l'objectiu del qual és plantejar solucions a grans problemes socials que afecten al món i que contribueixen als objectius del Pacte Verd Europeu, del Pla Europeu de Lluita Contra el Càncer i als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

La notícia va ser recollida pel noudiari.es Eivissa i Formentera

Des d'aquí la nostra més sincera enhorabona!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!