divendres, 16 de novembre del 2012

JORNADA DE FORMACIÓ

Bon dia,

La direcció general de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic organitza la jornada formativa Fora de classe, Criteris de qualitat per a les activitats d'educació ambiental impartida per Jesús Canelo de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA),

Es tracta d’un curs base de formació per presentar i aprendre a utilitzar la guia Fora de classe publicada per la SCEA; una guia de criteris de qualitat i propostes d’educació ambiental que es realitzen explícitament fora de l’aula. Podeu accedir al contingut de la guia a través de la pàgina web de la SCEA o bé aquí:

El mes de febrer d'aquest any es va fer una primera sessió formativa a l'Aula de la Mar analitzant els tallers relacionats amb el medi marí que s'hi duen a terme. Aquesta segona convocatòria es farà a la Caseta des Bosc a Menut  i suposa una oportunitat per analitzar activitats d'educació ambiental en un entorn diferent.

El curs tendrà una durada de 8h i es durà a terme el dissabte 1 de desembre de 10:00 a 18:00 a la Caseta des Bosc a Menut (Escorca).

La inscripció és gratuïta i és oberta tan pels qui vareu assistir a la sessió del febrer com a aquelles persones que es vulguin inscriure per primera vegada.
Si hi estau interessats, us podeu inscriure fins dia 23 de novembre a:

Salutacions

Mª Francesca López Cortès
Cap del negociat IV
Servei d'Educació Ambiental
Direcció general de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic
971784946

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!