divendres, 27 de novembre del 2015

Lliurament de guardons, Mallorca 2015

Aquesta setmana ha tengut lloc el lliurament dels guardons de 2015 als Centres Ecoambientals de Mallorca, uns guardons que suposen el reconeixement públic de l’Administració cap als centres educatius que han assolit els objectius marcats a principi de curs en l’ambientalització del centre.

El lliurament va tenir lloc en dues sessions. La primera va ser dia 25 de novembre a Marratxí, al CIFP Son Llebre i la segona el 26 de novembre al teatre de Manacor.

Els representants de les dues conselleries implicades en el Programa de Centres Ecoambientals varen encetar els actes: el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, el director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, i el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas.

Seguidament hi hagué un espectacle per als més petits. A Son Llebre el pallasso Cantimploro oferí el seu espectacle Tripijocs: ciència? música? màgia? i a Manacor vàrem poder gaudir d'una part de l'obra La deixalleria de Té a tres.

A continuació va tenir lloc el lliurament dels guardons. Dels 60 centres guardonats, varen assistir a l'acte representants de 32 centres educatius a Son Llebre i 17 més a Manacor, tant professors com alumnes que participen en el projecte ambiental dels seus centres. A la pàgina web del Programa de Centres Ecoambientals es troba la llista dels centres guardonats d'enguany.

L'acte es va cloure amb un petit refrigeri.

El proper 3 de desembre està prevista l'entrega d'aquest distintiu als centres de Menorca. Serà a la seu de la Delegació Territorial d'Educació de Menorca (Av. Josep M. Quadrado, 33 de Maó), a les 10 hores.

Assistents a l'acte de Son Llebre, 25/11/15.

Assistents a l'acte del teatre de Manacor, 26/11/15.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!