dimecres, 9 de desembre del 2015

Lliurament de guardons, Menorca 2015

Quatre centres educatius de Menorca varen rebre el 3 de desembre el guardó de centre ecoambiental. L'acte de lliurament va tenir lloc al CEIP Sa Graduada de Maó, amb una bona representació dels centres educatius menorquins.
Dels 15 centres participants en el Programa el curs passat, els que han rebut el guardó han estat: CEIP Sant Lluís, IES Cap de Llevant, IES Joan Ramis i Ramis i IES Josep Miquel i Guàrdia. Tots quatre renovaven el guardó que ja havien obtingut en cursos passats, ja que aquest s'atorga cada 2 anys en reconeixement als centres educatius que compleixen amb els objectius d'ambientalització. La resta de centres, que no els tocava renovar el guardó, va rebre un certificat de participació en el Programa de Centres Ecoambientals.

L'acte fou presidit pel conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, el director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, i el delegat de la Conselleria d'Educació a Menorca, Joan Marquès. Després de la presentació, va tenir lloc l'actuació de la Senyora Garcia, que ens va contar dos contes ben entretenguts.

Enhorabona a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!