dilluns, 11 de gener del 2016

Més material de l'Any Internacional dels Sòls

Com ja vàrem comentar, la FAO va dedicar l'any 2015 als Sòls, i en aquest context es varen elaborar diferents materials educatius sobre el tema. Vegeu l'entrada en la qual us parlàvem del material Escarba.

Avui hem volgut destacar un altre recurs interessant, el còmic "Viure al sòl". Aquest va ser elaborat per la delegació gallega de la Sociedad Española de la Ciencia del Suelo en gallec, i posteriorment traduït a altres idiomes.Podeu accedir al còmic en castellà, en català, i en anglès.

Al web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a més del còmic trobareu també els panells de l'exposició "Els sòls i la biodiversitat forestal" amb una guia didàctica per a secundària i batxillerat, a més d'una col·lecció d'activitats complementàries relacionades amb el sòl per a diferents nivells. 

En aquesta pàgina dedicada a l'any dels Sòls, del CSIC - Ministeri d'Economia i Competitivitat, també ofereixen infografies, jocs i altres recursos per estudiar els sòls.

L'any dels sòls ha acabat i ens ha deixat un bon substrat per treballar... Ara comença el 2016, que les Nacions Unides dedica als llegums, uns aliments de qualitat nutritiva excel·lent. En teniu al vostre hort?

 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!