divendres, 9 de desembre del 2016

Entregues dels guardons 2016

Un altre any s'han lliurat els guardons als Centres Ecoambientals, un reconeixement públic a la feina feta en educació ambiental als centres educatius que participen en aquest programa conjunt de les conselleries d'Educació i Medi Ambient.

Varen tenir lloc en quatre actes, un a Menorca, un a Eivissa i dos a Mallorca. Varen assistir-hi representants de 65 centres educatius, tant alumnat com professorat. Els guardons foren lliurats pel director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus (Sebastià Sansó), acompanyat a Mallorca pel director general d'Innovació i Comunitat Educativa (Jaume Ribas) i pels delegats territorials d'Educació a Menorca (Joan Marquès) i a Eivissa i Formentera (Margalida Ferrer).

També en aquesta ocasió la diada es va completar amb una breu representació teatral per al públic més jove i amb un petit refrigeri.

Enguany hi ha hagut una menor participació, especialment a Mallorca. Molts de centres comunicaren que no assistirien als actes en senyal de protesta per la desaparició dels crèdits de formació per la participació en el Programa.

Dia 28 de novembre a la delegació territorial d'Educació a Maó.

Dia 30 de novembre al CIFP Son Llebre.

Dia 1 de desembre al Club Diario de Ibiza.

Dia 2 de desembre a l'Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!