dimecres, 14 de juny del 2017

Lliurament de premis del VI Concurs de dibuix Ni un foc al bosc! Eivissa


El dissabte 10 de juny es va realitzar el lliurament de premis del VI Concurs de dibuix Ni un foc al bosc! a Eivissa, en el marc dels actes commemoratius del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny).
 
Varen participar en el concurs un total de 19 centres educatius d'Eivissa; al voltant de 800 alumnes de 5è i 6è de primària i 1r d'ESO han aportat un dibuix al concurs. El jurat del concurs han estat els regidors i tècnics de cada ajuntament d'Eivissa, tècnics i educadors d'IBANAT i de la Conselleria de Medi Ambient, i la pintora Romanie Sánchez. Aquests determinaren el millor dibuix de cada municipi per incloure'l a postals de conscienciació, i el dibuix elegit per al cartell de la campanya de prevenció d'incendis de 2017.
 
La jornada de lliurament de premis es va desenvolupar a sa Coma. Hi assistiren la majoria dels alumnes finalistes i tots els guanyadors, acompanyats de les seves famílies. També es van implicar els regidors de medi ambient dels ajuntaments de l'illa que assistiren i lliuraren els premis (motxilla i bidó) i diplomes als alumnes del seu municipi.

Acte seguit, la brigada de l'Ibanat presentà els mitjans d'extinció d'incendis forestals i els alumnes pogueren participar en senzilles però representatives activitats pràctiques d’una brigada d’Ibanat.
 
Tots els assistents indiquen que disfrutaren molt de la jornada!
 
Els dibuixos finalistes i guanyadors quedaran exposats, durant la campanya de prevenció d'incendis forestals, al Centre d'Interpretació es Amunts.

 
Guanyadora, Categoria Pòster insular -SANDRA RUÍZ MONFORT - 1r ESO IES SA SERRA

 
Guanyadora, Categoria Postal, municipi Sta. Eulària des Riu – PAULA FERRER TORRES – 6è EP CEIP SANT CIRIAC
 

Guanyadora, Categoria Postal, municipi St. Josep de sa Talaia – JANA PRAT ROTA – 5è EP CEIP SANT JORDI
Guanyadora, Categoria Postal, municipi St. Antoni de Portmany – ROCÍO BELÉN PRUDENCIO – 1r ESO IES SA SERRA
Guanyadora, Categoria Postal, municipi Eivissa– CARLA TORRES CABELLO – 1r IES SA COLOMINA


 
Guanyadora, Categoria Postal, municipi Sant Joan– ALEJANDRA RAMÍREZ – 6è EP CEIP LABRITJA

Aquestes són algunes de les imatges de la jornada:
 








 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!