dimarts, 24 d’abril del 2018

Muntatges pel Dia Mundial del Medi Ambient

S'atraca el Dia Mundial del Medi Ambient, el pròxim 5 de juny, i des de la xarxa estatal d'escoles sostenibles, ESenRED, de la qual formam part, ens conviden a participar en una acció conjunta per tal de compartir accions que es duen a terme als diferents centres educatius.

El 2015, dirigents de tot el món, representants de l'ONU i entitats de la societat civil, amb la participació activa de la UNESCO, adoptaren 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que constitueixen una agenda ambiciosa i universal per a la sostenibilitat. Vegeu En el marc conceptual d'aquests objectius, us proposam fer un muntatge en relació a alguna de les accions que heu duit a terme, amb una imatge de l'acció, el títol de l'acció i un lema,  i la imatge i la meta concreta de l'ODS dins del qual s'emmarca la vostra acció. 

Si voleu participar, teniu fins el 15 de maig per enviar una diapositiva en format powerpoint (ppt), libreofficeimage (odt) o pdf amb una mida que no excedeixi els 800 Kb, als correus electrònics esenred21@gmail.com i programacentresecoambientals@gmail.com.

Els muntatges es publicaran als blogs d'ESenRED i del Programa de Centres Ecoambientals. 

Aquest seria un exemple:
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!