divendres, 28 de setembre del 2018

Aulas LIBERA

En aquesta ocasió volem donar-vos a conèixer el llançament del projecte educatiu "Aulas LIBERA", creat per l'ONG SEO/Birdlife en aliança amb Ecoembes. Es tracta d'una proposta de treball a llarg termini per a grups de 5è i 6è i ESO.

S'ofereix a tots els centres educatius que hi vulguin participar un projecte ple de conscienciació, joc i amor a la natura, per ajudar les noves generacions a comprendre la importància de mantenir els entorns naturals nets, i que malgrat el fems que s'hi troba no sigui seu, sí és seu el problema i el de tots.

El primer any consta de tres etapes de duració variable segons el temps disponible:

1. APRÈN, per adquirir els coneixements bàsics sobre el fems a la natura a través del joc.
2. IDENTIFICA, per actuar sobre el terreny, on un monitor acompanyarà gratuïtament la classe a descobrir de primera mà el problema del fems a l'entorn proper mitjançant l'aplicació de la ciència ciutadana.
3. SOLUCIONA, per posar a prova les idees de la classe per solucionar el problema. Les aules participants que proposin solucions, poden optar a sortejos i concursos.

A la pàgina web del projecte es troben, a disposició de tots els centres acadèmics, eines útils, materials gratuïts i informació necessària per convertir una classe en una Aula LIBERA. De moment tots els materials són en castellà, però s'està valorant la traducció en funció de la demanda.

Animam tots els docents a entrar a www.proyectolibera.org/aulas-libera/ i registrar-se per conèixer tots els detalls d'aquest interessant repte.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!