dilluns, 11 de març del 2019

MOOC – Conscienciació i capacitació sobre canvi climàtic per a docents


Atenció: un curs sobre canvi climàtic, gratuït, en línia, coherent amb els continguts curriculars de la LOMCE, per a docents de primària i secundària! El juliol de 2018 es va presentar el projecte “Concienciación y Capacitación en Materia de Cambio Climático para Profesores de Primaria y Secundaria”, desenvolupat per un grup multidiscipliunar de professors i investigadors de la Universitat de Salamanca, amb el suport del Ministeri de Transició Ecològica, a través de la Fundació Biodiversitat.

Es tracta d’un curs actual, basat en la millor ciència possible, amb materials i audiovisuals de qualitat, narrat en positiu i amb un llenguatge simple però rigorós. Està estimat que es pot fer en 30 hores.

El curs segueix el format MOOC (Massive Online Open Courses): sense límit de matriculacions i es pot seguir en línia, de forma oberta i gratuïta.

Pegau-li una ullada als continguts de la pàgina web: http://medialab.usal.es/concienciacioncambioclimatico/proyecto/

Si a més voleu obtenir un certificat de superació del curs i poder interactuar amb la resta d’alumnes mitjançant el fòrum, és necessari que us registreu a la plataforma MiríadaXCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!