divendres, 5 d’abril del 2019

Cada aula un cinema

Els centres educatius balears, valencians i catalans estan convidats a inscriure's al programa CADA AULA UN CINEMA. Es tracta d’un programa online que introdueix els audiovisuals de temàtica ambiental per ser projectats a les escoles. Són curts de ficció i documentals de durada no superior a 30 minuts, a fi de disposar de temps a classe per parlar i generar debat i opinió. Està destinat a alumnes a partir de 4 anys en endavant.

A la pàgina web http://www.ficma.com/ca/cada_aula_un_cine, els docents disposen de més d’un centenar de produccions audiovisuals, organitzats en temàtiques.

L’accés és gratuït, però no es pot fer ús del material fora de l’àmbit educatiu. Per accedir-hi, és necessari inscriure’s a través d’un correu electrònic corporatiu del centre escolar, i després se’ls proporcionarà una contrasenya que dona accés a totes aquestes pel·lícules, que es podran veure a l’aula només amb un projector i connexió a internet.

Aquest programa del FICMA (Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona), ens arriba gràcies a Ecoembes i a la Diputació de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!