divendres, 8 de maig del 2020

“Earth School”, iniciativa educativa en temps de pandèmia

En aquests dies en què milions d’estudiants no poden anar a escola, el PNUMA ha llençat Earth School, una plataforma educativa en línia que incorpora continguts gratuïts relacionats amb la natura i el medi ambient, per a estudiants de totes les edats, pares i mestres que actualment es troben a casa a causa de l’estat d’alarma. Es vol contribuir d’aquesta manera a mantenir-nos connectats amb el món exterior mitjançant activitats i continguts molt propers a la vida quotidiana, com per exemple descobrir l’aigua que bevem, la camiseta que duim o els aliments del nostre plat.

L’objectiu és contribuir a comprendre millor el medi ambient, com depenem del nostre planeta i com podem contribuir a protegir-lo.

Cada dia laboral entre el Dia de la Terra (22 d’abril) i el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny), s’inclou una nova “aventura”, que inclou un vídeo curt de plantejament i descobriment del tema, un qüestionari, combinats amb diferents recursos d’aprenentatge, seleccionats amb cura per experts ambientals, i fòrums de participació entre estudiants.

Aquí teniu un exemple dels vídeos:




L'enllaç a Earth School: https://ed.ted.com/earth-school


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!