dimecres, 23 de desembre del 2020

Simposi de docents ESenRED. "Ara, Educació Ecosocial"

 Entre els dies 2 i el 5 d'aquest mes, es va dur a terme el 6è Simposi de docents d'ESenRED, la xarxa estatal de xarxes d'escoles cap a la sostenibilitat en la qual estam integrats. 

Aquest any ha hagut de ser una trobada telemàtica per les circumstàcies excepcionals en què ens trobam i que tanta repercussió tenen en les nostres vides.

En representació del Programa de Centres Ecoambientals la directora de l'EIEL Ses Païsses (Sant Antoni de Portmany), Maria Isabel Reyes Sánchez, mostrà com introdueixen els més petits en una visió ecològica i holística del nostre món. La seva presentació duia per títol " Sembrant llavors en una educació ecosocial". 

Compartim amb tots vosaltres la web del Simposi en la què hi trobareu les diferents experiències que es varen presentar, els stands virtuals de les diferents xarxes, i tot el que va donar de sí el Simposi.

VI Simposio de Docentes ESenRED

Volem destacar la ponència marc que va oferir Luís González Reyes, coordinador d'Educació Ecosocial a FUHEM, i que duia per títol "¿Por qué Educación Ecosocial?". Per aquest motiu us inserim el vídeo que la inclou.  Bones festes i bon any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!