divendres, 31 de maig del 2024

Dia Mundial del Medi Ambient 2024

 Celebram el 5 de Juny, Dia Mundial del Medi Ambient, amb una conversa amb Jordi Marín i Monfort: Educació i transició ecosocial.

Jordi Marín i Monfort és professor d’Educació Secundària i ha estat membre de l’Equip Lacenet (Bages) i de l’Equip TIC de l’ICE de la UAB. Ha presentat ponències en diferents jornades i congressos educatius i ha publicat articles en revistes de l’àmbit educatiu com Graó, Cuadernos de Pedagogía, Revista de Física o Journal of Immersive Education, així com el llibre Educar en la sociedad del conocimiento (Horsori, 2011)  i Educar per al col·lapse” (Onada edicions, 2022).

En Jordi ens parlarà de la vinculació entre l’educació i la transició ecosocial i de quina manera l’àmbit educatiu hauria d’afrontar l’escenari futur: “Des del món educatiu no podem ser simples espectadors d’aquests canvis, sinó que tenim la responsabilitat de preparar les generacions per a un futur que no serà tal com es dibuixa des de certs sectors. Quins coneixements i quines eines seran les que necessitarà el jovent per a adaptar-se a aquest futur? Va la comunitat educativa en la direcció adequada?”


Serà el pròxim 4 de juny, a les 16:30h per videoconferència. Us hi esperam!

ID de reunió: 949 0473 2191

Codi de accés: 171887



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!