dijous, 7 de juny del 2012

Memòries del curs 2011-2012


Ja ha començat el termini per presentar la memòria del Programa de Centres Ecoambientals. Es pot lliurar des de l’1 al 15 de juny, de la forma indicada a la convocatòria. En cas que vulgueu demanar la concessió o la renovació del guardó de Centre Ecoambiental 2012, podeu adjuntar la sol·licitud a la memòria. Si teniu algun dubte o comentari, posau-vos en contacte amb el vostre assessor.
La memòria és un document molt útil. Als membres de les comissions ambientals, els serveix per recapitular el que s’ha fet durant el curs, i reflexionar sobre els èxits i les possibles millores de cara al proper curs. A les dues conselleries implicades, és una eina que, juntament amb el que ens expliquen els assessors, ens serveix per conèixer i valorar la feina que es fa al centre en matèria d’educació ambiental, i per valorar si s’ha d’atorgar el guardó i les hores de formació.
Durant l’estiu, pot passar algun temps sense entrades noves al bloc... estarem llegint les memòries! Però intentarem anar posant el que ens envieu, i de cara al curs vinent esperam poder tornar a compartir moltes coses noves.
Si teniu un minut, agrairíem que ens contestàssiu aquestes preguntes, per saber la vostra opinió sobre el bloc i sobre el Programa. Un cop hàgiu respost, pitjau el botó del final "Envia", i automàticament rebrem les respostes. Gràcies!

1 comentari:

  1. Em sembla que hauria d'haver una partida pressupostària per tal de tenir qualque doblers per comprar folis reciclats, plantes i llavors per l’hort, carmanyoles, gots i garres d’aigua per les aules, llibres per fer activitats ecoambientals…

    ResponElimina

Gràcies!