dimecres, 13 de juny del 2012

Projectes a La Salle d'Alaior


Al col·legi La Salle d’Alaior ens envien una mostra d’uns projectes realitzats al llarg del curs que combinen creativitat i sensibilització ambiental.

Murals de Mobilitat Sostenible

Els alumnes d’infantil i primària han treballat la mobilitat sostenible amb unes activitats i reflexions sobre la importància de fer un bon ús dels recursos. Aquest treball l’han volgut plasmar en un mural conjunt en què hi destaquen els vianants, les bicicletes i els autobusos, que són els mitjans de transport més sostenibles al nostre abast.


Projecte Monrós

Al llarg del mes de maig, les diferents etapes educatives del centre han elaborat un projecte relacionat amb el pintor i escultor català David Monrós, en el qual ha col·laborat el propi artista.

Per una banda han realitzat feinetes sobre Monrós: la seva obra, les tècniques i materials que utilitza. Per l’altra, han elaborat diferents murals de peixets, prioritzant els materials naturals i reutilitzats.

Per acabar, varen pintar un quadre del qual destaca la vessant ecològica, ja que conté sis bafarades (una per cada classe de primària) amb reflexions sobre la necessitat de cuidar i valorar l’entorn.


Projecte Lamb pel dia de la Pau

Pel dia de la Pau, varen unir-se al projecte Umbrellas for Peace, del nordamericà Matt Lamb, un pintor que arrel del desastre de les torres bessones, ajuda a sensibilitzar els infants per a la pau. El projecte consisteix a escriure i dibuixar sobre paraigües i para-sols (que van reparar i reutilitzar) símbols, imatges i lemes pacifistes. A l’acte de clausura, entre tots van representar la paraula pau i el seu símbol, i després van llegir els seus petits desitjos de pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!