dijous, 19 de juny del 2014

Festa de lliurament de premis del III concurs de dibuix "Ni un foc al bosc!" d'Eivissa

El dissabte 14 de juny la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, en col·laboració amb els ajuntaments de St. Josep de sa Talaia, Sta. Eulària des Riu, St. Joan de Labritja, St. Antoni de Portmany i Eivissa, van lliurar els premis als finalistes i guanyadors del III Concurs de dibuix “Ni un foc al bosc!”.

L’acte va tenir lloc a les instal·lacions de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) a Eivissa i es va adreçar especialment als cinquanta alumnes finalistes d’aquesta tercera edició del concurs que ha comptat amb la participació d’un total de 1.450 alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r d’ESO de vint-i-set centres escolars de tots els municipis de l’illa d’Eivissa. Hi assistiren els alumnes, acompanyats dels seus familiars, professors i una representació de cada ajuntament amb els seus regidors de Medi Ambient i Cultura.

El dibuix guanyador d'aquesta edició, que ja vos avançàrem en una entrada anterior, ha estat el de Mayra Riera Bruntink, de 6è del CEIP Puig d’en Valls, de Sta. Eulària des Riu, que es converteix en la imatge del cartell de la campanya de prevenció d’incendis forestals d’aquesta temporada. A més, de totes les il·lustracions finalistes, s’han escollit cinc dibuixos, un de cada un dels municipis, que s’han imprès en format de postal.

A la jornada es van lliurar els diplomes i premis als finalistes i guanyadors però el privilegi va ser poder conèixer els recursos per l’extinció d’incendis forestals que disposa l’Ibanat a Eivissa, conèixer de primera mà les experiències i vivències de les brigades d’extinció i poder veure de prop l’Halcon 04, l’ helicòpter d’extinció d’incendis forestals a Eivissa.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!