dilluns, 8 de juny del 2015

Concurs d'hort escolar i concurs de vídeo sobre canvi climàtic

S'han convocat dos concursos de temàtica ambiental.

Un és el II Premi Horts Escolars Ecològics, organitzat per la Fundació Triodos i l'Associació Vida Sana. És un concurs per a centres escolars que donen a conèixer als seus alumnes els beneficis de l'agricultura i l'alimentació ecològica a través d'un hort escolar. Té tres categories: centres d'educació infantil, centres d'infantil i primària, i centres de secundària. Per a cada categoria hi ha premis de fins a 1.000 €. En la primera edició participaren 157 centres de tot l'estat, i el guanyador en la categoria infantil fou un centre de Mallorca, el CEIP Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere.

Per participar-hi, cal enviar una memòria del projecte segons s'indiquen a les bases del concurs. Hi ha temps fins dia 15 de juliol.





L'altre concurs és per a joves d'entre 18 i 30 anys: Concurs de vídeos: joves i canvi climàtic. És un concurs d'àmbit mundial organitzat per l'ONU, perquè els joves mostrin com estan actuant a favor del clima. Els que vulguin participar han d'enviar un vídeo de 3 minuts sobre el canvi climàtic en qualsevol idioma, però amb subtítols en anglès, abans del 17 d'agost. Un guanyador serà el que tengui major número de visites al canal de Youtube TveInspiringChange, i un altre guanyador l'elegiran els organitzadors de la campanya. Els premis són un viatge a la Conferència de l'ONU sobre canvi climàtic que se celebrarà a París al desembre.

Concurso de Video Juvenil Global sobre el Cambio Climatico


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!