divendres, 12 de juny del 2015

Premis del IV concurs de dibuix “Ni un foc al bosc!” a Eivissa

El dissabte 6 de juny la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, en col·laboració amb els ajuntaments de St. Josep de sa Talaia, Sta. Eulària des Riu, St. Joan de Labritja, St. Antoni de Portmany i Eivissa, van lliurar els premis als finalistes i guanyadors del IV Concurs de dibuix “Ni un foc al bosc!”

L’acte va tenir lloc a les instal·lacions de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) a Eivissa i es va adreçar especialment als cinquanta alumnes finalistes d’aquesta quarta edició del concurs que ha comptat amb la participació d’un total d’uns 800 alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r d’ESO de divuit centres escolars de tots els municipis de l’illa d’Eivissa.

Hi assistiren els alumnes, acompanyats dels seus familiars, professors i una representació de cada ajuntament amb els seus regidors de Medi Ambient i Cultura.

El dibuix guanyador d’aquesta edició ha estat el de Bianka Buzás, de 1r d’ESO de l’IES Xarc, de Sta. Eulària des Riu, que es converteix en la imatge del cartell de la campanya de prevenció d’incendis forestals d’aquesta temporada. A més, de tots els dibuixos finalistes, se n’han escollit cinc, un de cada municipi, que s’han imprès en format de postal.

A la jornada es van lliurar els diplomes i premis als finalistes i guanyadors, però el privilegi va ser poder conèixer els recursos per a l’extinció d’incendis forestals de què disposa l’Ibanat a Eivissa, conèixer de primera mà les experiències i vivències de les brigades d’extinció i poder veure de prop l’Halcon 04, l’helicòpter d’extinció d’incendis forestals a Eivissa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!