dimecres, 10 de febrer del 2016

Tallers "El Mar a Fons"Durant la setmana del 7 al 13 de març, a sa Petrolera (es Portitxol, Palma), es duran a terme tres tallers de divulgació científica que vos permetran conèixer a fons els oceans i els seus habitants. Aquesta activitat forma part del projecte «El mar a fons», dut a terme per l’Obra Social La Caixa en col·laboració amb el Consejo Superior de Investigaciones Científicas i l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona, i té com a objectiu apropar el coneixement sobre els mars i els oceans tant a la comunitat educativa com a la societat en general.

Es realitzarà una immersió real simulada dins un petit submarí (a la fotografia) que, avui en dia, és la millor eina per explorar sense límits els oceans.A més, s’aprendrà com el gel marí juga un paper essencial en la supervivència de la major part dels éssers que habiten l’oceà Antàrtic. Serà possible veure i tocar coses úniques i inaccessibles per a la majoria de la gent.

Finalment, es farà un viatge pel fons del mar, observant i estudiant las analogies que trobam amb el medi terrestre. Una manera original de conèixer i estudiar els boscs marins.

Les tres activitats juntes tenen una duració d’una hora.
 
Inscripcions i informació: Tel. 653568940 (Stefano) o ambroso@icm.csic.es 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!