dilluns, 11 d’abril del 2016

Let's Clean Up Europe! 2016

Let's Clean Up Europe! és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.
La propera campanya Let's Clean Up Europe! tendrà lloc el 6,7 i 8 de maig de 2016. Enguany el Govern de les Illes Balears està com a coordinador d'aquesta campanya en el territori de les Illes Balears. Les actuacions de neteja es podran dur a terme entre dia 1 i 15 de maig de 2016.

En aquest sentit, si una entitat, centre educatiu, ajuntament, associació, etc., vol organitzar una acció de neteja a un espai natural, només heu d'emplenar el formulari d'inscripció LCUE 2016 Formulari d'inscripció. La inscripció s'ha d'enviar abans de dia 15 d'abril de 2016.
A continuació teniu el manual per organitzar una acció de neteja i també totes les eines de comunicació per donar difusió de l'activitat.
Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb el Servei de Qualitat Ambiental de la Direcció General d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus al telèfon 971 176 683 o enviant un correu a pia@dgqal.caib.es.
Aquesta Direcció General d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus duu a terme exclusivament la funció de difondre, i facilitar l'accés a la informació de la campanya i de els activitats previstes, així com de recollir i unificar tota la informació generada, per tal de comunicar els resultats als organitzadors europeus. En tot cas les responsabilitats organitzatives seran de cadascún dels actors que es comprometin amb les accions de la campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!