dilluns, 16 de maig del 2016

Primera jornada d'intercanvi d'experiències ecoambientals a Sant Antoni de Portmany

El divendres 13 de maig de 2016 es va realitzar a l'escoleta ses Païsses una jornada d'intercanvi d'experiències ecoambientals en què van participar els centres ecoambientals següents: EI Ses Païsses, CEIP Buscastell, CC Santíssima Trinitat i IES Quartó de Portmany.

Aquesta jornada és la materialització de la proposta que van plantejar alguns centres educatius del municipi de Sant Antoni de Portmany a la darrera trobada de coordinadors ambientals del Programa.

La jornada va ser un èxit, van participar entorn a 100 alumnes, i molt enriquidora ja que els destinataris eren alumnes amb edats entre els 2 i 12 anys que van realitzar treballs conjunts i cooperatius als 6 tallers que es van organitzar. 



Tots els tallers es realitzaren amb material de rebuig que van aportar els centres participants:
  • Taller de cossiols per a planter amb tubs de paper higiènic.
  • Taller de joc d'anells amb cartrons i tubs de paper de cuina.
  • Taller de marcs de fotos amb closques d'ous.
  • Taller de mòbils amb càpsules de cafè.
  • Taller de flors amb paper per reutilitzar i cartrons d'ous.
  • Taller de mandales amb taps.

De les 10 a les 13 hores els tallers ambientals van oferir als nens i nenes l'oportunitat de conèixer altres alumnes, inventar junts, imaginar, manipular i crear nous objectes que s'emportaren a casa amb molta il·lusió. 

Com a record d'aquesta jornada i com a agraïment a la implicació de l'escoleta, que va oferir gustosament les instal·lacions i esmorzar a tots els assistents, va quedar en aquest centre el mòbil amb càpsules de cafè, uns panells d'animals elaborats amb taps i un mandala gegant.

És la primera vegada que es realitza una activitat com aquesta dins el Programa de Centres Ecoambientals a Eivissa, i el resultat va ser excel·lent. La satisfacció de la feina realitzada va ser general, tant per part dels alumnes com del professorat. Vist el resultat, tots coincidien a repetir l'activitat el curs vinent.

Us deixam unes imatges de la jornada:















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!