divendres, 18 de maig del 2018

Trobada d'Intercanvi d'Experiències Ambientals 2018

El 17 de maig es va fer, simultàniament a Eivissa, Maó i Palma, la Trobada d'Intercanvi d'Experiències Ambientals, en la qual es compartiren experiències ambientals de referència que es duen a terme a centres que participen en el Programa de Centres Ecoambientals.

Els centres que presentaren experiències foren l'IES Manacor, l'IES Felanitx, el CC Sant Josep Obrer i l'IES Guillem Colom Casesnoves a Palma; l'IES Santa Maria d'Eivissa, l'IES Algarb i el CEIP Santa Gertrudis a Eivissa, i a Maó fou l'IES Biel Martí l'encarregat de donar a conèixer l'auditoria energètica que han duit a terme, tot i no participar en aquest curs en el Programa.
Ponència IES Algarb.

Ponència IES Santa Maria d'Eivissa

Ponència IES Biel Martí
Posteriorment hi hagué una connexió per videoconferència de les tres illes, per tal de compartir la ponència sobre el disseny de projectes d'aprenentatge servei que impartí la doctora Berta Paz Lourido, coordinadora del Grup promotor ApS Balears de la Red Española de Aprendizaje Servicio.

Ponència de la Dra. Berta Paz
Arran d'aquesta Trobada, podrem gaudir, al vestíbul de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca de Palma fins el 8 de juny, de l'exposició "Els recursos hídrics a Mallorca. Serra de Tramuntana", treball realitzat pels alumnes de geografia de 2n de batxillerat de l'IES Guillem Colom Casesnoves de Sóller.

Aquesta Trobada dona continuïtat a la Jornada d'Intercanvi d'Experiències 2017, tot i que en un format diferent. En total hi assistiren 50 docents. 

La cloenda anà a càrrec del director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó i Jaume. Estava també prevista l'assistència del director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas Seguí, qui no va poder assistir per motius d'agenda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!