divendres, 13 de juliol del 2018

IV Simposi de docents ESenRED

El Programa de Centres Ecoambientals va ser present al IV Simposio de docentes organitzat per ESenRED i que va transcórrer els passats 2, 3 i 4 de juliol al CENEAM (Valsaín, Segovia).

Hi assistiren els coordinadors del Programa, Francesc Bennàssar, de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, i Isabel Brunet, de la Conselleria d'Educació i Universitat, juntament amb tres docents de centres d'Eivissa. Aquests docents foren Fina Ribas, del CEIP Balansat, que presentà el projecte que duen a terme " Les 3 erres de Balansat"; M. Isabel Reyes de l'EI Ses Païsses, que donà a conèixer la setmana ecoverda que han dut a terme a l'escoleta en aquest curs, i Maurici Cuesta que amb el títol "Menys remor, més equilibri" presentà el projecte d'educació i prevenció de la contaminació acústica a l'IES Santa Maria d'Eivissa.

En aquesta ocasió, 34 tècnics de diferents administracions d'Andalusia, Albacete, Catalunya, Canàries, La Rioja, Madrid, País Basc, País Valencià, La Rioja i Palència; i 62 docents procedents de centres educatius dels territoris esmentats i Eivissa, compartiren les experiències per a la sostenibilitat que treballen i pogueren gaudir de la conferència inaugural "El currículo ecosocial de la educación hacia la sostenibilidad" impartida per Yayo Herrero, i la ponència final "Por qué trabajar la sostenibilidad desde los centros escolares" impartida per Toni Aragón, director del PRAE. Durant el Simposi també s'impartiren tallers relacionats amb el currículum i l'educació ambiental, i es compartiren les conclusions de la trobada.

Aquests tres dies donaren per a molt i esperam que tenguin continuïtat ja que és un espai molt enriquidor per a tots els assistents. En posteriors entrades al blog compartirem amb tots vosaltres les experiències que es varen poder conèixer al Simposi.



Maurici Cuesta de l'IES Santa Maria d'Eivissa.

Fina Ribes del CEIP Balansat.

Isabel Reyes de l'EI Ses Païsses.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!