divendres, 22 de juny del 2018

Metodologia "Aprenentatge Servei" a la Trobada d'Intercanvi d'Experiències

El passat 17 de maig va tenir lloc, simultàniament a Eivissa, Maó i Palma, la Trobada d'Intercanvi d'Experiències Ambientals 2018. Docents de les 3 illes varen presentar a les tres ciutats experiències de referència que foren de gran interès per als docents assistents. Finalment vàrem tenir l'oportunitat de compartir la ponència amb el títol Disseny de projectes d'Aprenentatge - Servei (ApS): característiques bàsiques i aplicacions en l'àmbit de l'educació ambiental, impartida per la Dra. Berta Paz Lourido.

Berta Paz és llicenciada en Pedagogia i Doctora en Educació per la UIB amb Menció Europea. Coordina el Grup promotor ApS Balears de la Red Española de Aprendizaje-Servicio i és la responsable del programa ApSUIB, vocal del comitè executiu de la Red Española de Aprendizaje-Servicio Universitario.  Membre de la International Association for Research in Service Learning and Community Engagement (IARSLCE) i subdirectora del Centre de Postgrau de la UIB

En aquesta entrada volem compartir amb vosaltres la presentació de la ponència esmentada i també el projecte ApS sobre l'aigua a la Serra de Tramuntana que l'IES Guillem Colom Casesnoves va executar durant el curs 2016-2017.

Brígida Vaquer, de l'IES Guillem Colom Casesnoves, durant la seva intervenció.

Us desitjam unes molt bones i merescudes vacances. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!