dilluns, 11 de juny del 2018

VII Concurs de dibuix “Ni un foc al bosc!” Eivissa - 2018, i lliurament de premis

A l'edició d'enguany del Concurs "Ni un foc al bosc!" d'Eivissa, han participat un total de 27 centres educatius eivissencs, i al voltant de 900 alumnes de 5è i 6è d’Educació Primària i 1r d’Educació Secundària han aportat el seu dibuix.

Per a la selecció dels dibuixos, en una primera fase foren cadascun dels ajuntaments d'Eivissa que escolliren els 10 millors dibuixos del seu municipi. En la segona fase, personal tècnic de la Conselleria de Medi Ambient i l'Ibanat determinaren el millor dibuix de cada municipi per incloure a les postals de conscienciació i el dibuix més adient de tots, per formar part del cartell de la campanya de prevenció d’incendis 2018.

Aquests són els dibuixos guanyadors:

Guanyador, Categoria Postal, municipi Sta. Eulària des Riu
SERGIO VEIGA LAHOZ – 1r ESO IES XARC


Guanyadora, Categoria Postal, municipi St. Josep de sa Talaia - CORA Mª CASANOVA BONAFÉ - 1r ESO CC MARE DE DÉU DE LES NEUS

Guanyadora, Categoria Postal, municipi St. Antoni de Portmany - COLEEN JASMIN SABALBURO – 5è EP CC SANTÍSSIMA TRINITAT

Guanyadora, Categoria Postal, municipi Eivissa - JULIA RUIZ DEL PORTAL GARCIA – 1r ESO IES SA BLANCA DONA 

Guanyadora, Categoria Postal, municipi Sant Joan
CLAUDIA BASILIO FERNÁNDEZ – 1r ESO IES BALÀFIA
 

Guanyadora, Categoria Pòster insular
MARIA PALERM PLANELLS – 1r ESO IES BALÀFIA


Els dibuixos guanyadors i finalistes quedaran exposats, durant la campanya de prevenció d’incendis forestals, al centre d’interpretació es Amunts d’Eivissa.

La jornada de lliurament dels premis es va desenvolupar a Sa Coma, dependències de l’Ibanat, per als alumnes finalistes i guanyadors, juntament amb els seus pares i representants dels centres educatius i ajuntaments de l'illa. Fou el dissabte 9 de juny a les 12.00 h, en un acte emmarcat en l'efemèride del 5 de juny, Dia Internacional del Medi Ambient.

Els obsequis consistiren en una motxilla d’acampada de 30 litres + bidó + sac de dormir + llanterna. Igual que en edicions anteriors, tots els ajuntaments han col·laborat fent-se càrrec del cost del premi del seu guanyador municipal i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca s’ha fet càrrec del cost del premi del guanyador insular.

A més, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha editat els dibuixos guanyadors en format pòster i postals i durant la jornada de lliurament de premis, tant els guanyadors com els finalistes, han conegut de primera mà els mitjans d’extinció d’incendis forestals d’Eivissa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!