dimecres, 14 de novembre del 2018

Premis Fundación Endesa a la Ecoinnovación Educativa. III edició

Anunciam que de nou la Fundación Endesa ha convocat els premis Fundación Endesa a la Ecoinnovación Educativa, uns premis destinats a posar en valor la feina i esforç dels centres educatius vers l'estudi de la natura i a la recerca de solucions innovadores per a la seva conservació.

Aquests premis van dirigits a alumnes d'ESO, batxillerat i FP de grau mitjà per a les 2 primeres categories i per a tots els centres educatius per a la 3a categoria. El termini per registrar les candidatures acaba el 14 de desembre. Després, per presentar els projectes, hi haurà fins el 14 d'abril de 2019.

Hi ha 8.000 € en premis, ja sigui en metàl·lic o bé per a la reforma i adaptació a un consum responsable d'energia i aigua per un import equivalent.

El curs 2017-18, l'IES Son Pacs de Palma va ser finalista amb el projecte MINI-GAIA, que tenia com a objectiu principal comprovar l'autoregulació de la natura, mitjançant la construcció i estudi de "mesocosmos" i inspirats en l'ecosfera de la NASA. Podeu veure'n més detalls a aquest enllaç.

Tota la informació, les bases i exemples inspiradors, podeu consultar-la a http://ecoinnovacion.fundacionendesa.org.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!