dimarts, 18 de desembre del 2018

Guardons 2018

El Programa de Centres Ecoambientals compleix en aquest curs 2018 - 2019 la seva quinzena edició plenament consolidat.

En el curs 2017- 2018 participaren 149 centres (91 de Mallorca, 40 d’Eivissa, 3 de Formentera i 15 de Menorca) . La xifra suposà un increment notable respecte del curs anterior, quan hi van prendre part 123 centres.

D’aquests 149 participants, 50 han obtingut el guardó que reconeix l'assoliment dels objectius marcats al llarg de dos cursos escolars. Els centres que han participat en el Programa però no els correspon el guardó, han rebut el certificat de participació en senyal del seu compromís vers la sostenibilitat.

Els guardons s’han distribuït de la manera següent: 21 a Mallorca, 20 a Eivissa, 8 a Menorca i un a Formentera.

Dels 50 centres guardonats, 5 ho han estat per primera vegada. Són els centres concertats Es Liceu, Sant Vicenç de Paül i Sant Felip Neri; el centre d'educació especial Mater Misericordiae i l’escoleta infantil de Santanyí, tots ells de Mallorca.

Els actes d'entrega dels guardons i dels certificats de 2018 s'han dut a terme en 4 actes. El 27 de novembre es va dur a terme la primera gala a Sant Llorenç des Cardassar i posteriorment, el 30 de novembre, el segon acte al municipi de Marratxí. A Maó se celebrà el 5 de desembre i a Eivissa el 12 de desembre.

Sant Llorenç - Espai 36

Marratxí - CIFP Son Llebre

Menorca - Seu del CIM

Eivissa - UIB
Us posam l'enllaç amb les fotografies dels diferents actes per si us en voleu descarregar:

- Sant Llorenç
- Marratxí
- Maó
- Eivissa
1 comentari:

  1. Bon dia,
    Us escrivim des de Ràdio Illa Formentera.
    Ens demanem en quina data se celebrarà l'entrega de guardons a la nostra illa, ja que veiem que es farà entrega a Mallorca, Menorca i Eivissa, però no sabem trobar la informació relativa a Formentera i ens agradaria saber la data i hora per a fer-ne la corresponent cobertura.

    Gràcies a la bestreta!

    ResponElimina

Gràcies!