dijous, 27 de febrer del 2020

Jornades de formació sobre la Llei de residus i sòls contaminats per als docents dels centres ecoambientals.

Aquest mes de febrer s'estan duent a terme les jornades de formació d'aquest curs per al professorat dels centres ecoambientals. En aquesta ocasió la formació ha versat sobre la Lei 8/2019, de 19 de febrer, de residus i sòls contaminats de les Illes Balears i la seva afectació als centres educatius.

En total han estat 5 cursos de 12 hores presencials cadascun i que s'hauran impartit als CEPs de Palma (2 cursos), Inca, Ciutadella i Eivissa. 

Els continguts dels cursos s'han adaptat a les situacions i característiques dels centres educatius, i s'han relacionat de forma transversal al currículum de cada un dels nivells educatius. Així mateix, per a cada illa (Mallorca, Menorca i Eivissa/Formentera) s'hauran exposat els contextos específics pel que fa a la generació i gestió dels residus.

La capacitació del personal docent en aquest tema es fa des de tres eixos diferents: la interpretació de la situació de crisi ambiental actual en clau complexa, valors ètics orientats a la manera de relacionar-se amb l'entorn i formes d'actuació que ajudin a situar els centres ecoambientals de les Balears al capdavant del canvi.

                           Presentació del curs al CEP de Palma Jaume Cañellas Mut.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!