dimecres, 15 de juny del 2016

Jornada Ni un foc al bosc Eivissa 2016

El dissabte 4 de juny es van lliurar els premis del V Concurs de dibuix Ni un foc al bosc a les dependències de l’Ibanat a Eivissa. Aquesta jornada, organitzada per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, s’enmarca dins les activitats per a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Enguany han participat un total de 22 centres educatius d’Eivissa, i en torn a 825 alumnes han aportat un dibuix per a la selecció del concurs de dibuix “Ni un foc al bosc!”. Assistiren a la jornada els 50 finalistes del concurs, acompanyats de les seves famílies, professors i els regidors de tots els ajuntaments de l’illa que lliuraren els premis als guanyadors del seu municipi.

A continuació, els assistents gaudiren coneixent els mitjans d’extinció d’incendis forestals de què disposa l’Ibanat a Eivissa.

Volem agrair als 22 centres educatius la introducció a les aules de la sensibilització contra els incendis forestals mitjançant la participació al 5è concurs de dibuix Ni un foc al bosc!, així com l’assistència de les famílies, alumnes, professors, regidors a la jornada de lliurament de premis.

La premsa local es va fer ressò d’aquesta activitat i van publicar les següent notícies:

A continuació, el pòster i postals guanyadores d’aquesta edició i unes fotos de la jornada:












 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!