dimecres, 8 de juny del 2016

Oceans - Connectats per descobrir l'entorn marí

Avui ens volem fer ressò d'un projecte educatiu internacional sobre la mar, anomenat Oceans, per a alumnes de secundària.

L'objectiu és fer adonar als alumnes que el mar no és igual a tot el planeta, a través de les seves observacions i, compartint-les amb centres d'arreu del món, mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Es tracta de donar valor al coneixement local per entendre com funciona el planeta globalment.




L’entorn marí es treballa des de tres aspectes diferents: l’aigua, la sorra i la vida que s’hi amaga. Es demanen uns continguts mínims per compartir amb els altres centres participants, però es deixa espai perquè tant alumnes com professors aprofundeixin en les parts que siguin del seu interès. 

La llengua vehicular és l'anglès, encara que el material a disposició del professorat està, a més, en català, castellà i italià. També tendran l'acompanyament d'un coordinador que els guiarà en el procés.

La durada total del projecte és de 3 mesos, durant el curs 2016-2017. Les dates d'inici i final s'han d'acordar entre el centre i l'organització. La inscripció és gratuïta.

És un projecte de S'Agulla i iEARN-Pangea, dues entitats sense ànim de lucre unides per la recerca, l'educació ambiental i les tecnologies.

Informació i inscripcions: http://sagulla.org/educacio-2/oceans/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!