divendres, 6 de setembre del 2019

Escola de docents de "Naturaliza"


Naturaliza, el projecte d'educació ambiental d'Ecoembes, vol dotar la comunitat educativa de les eines necessàries per poder educar activament en valors ambientals i ensenyar els més petits la importància de tenir cura del nostre planeta.

En el curs 2019/20 –curs en el qual Naturaliza arriba al conjunt del país- 620 nous professors de 477 col·legis de totes les Comunitats Autònomes duran una mirada ambiental a les seves aules de la mà d'aquest projecte educatiu. Per això, els professors rebran tots els recursos necessaris per formar-se tant sobre medi ambient com sobre nous models d'ensenyament que fomenten la cooperació i potencien el pensament crític.

Així, aquests 620 nous docents de primària duran un aprenentatge ambiental actiu a les seves classes de matemàtiques, llengua, ciències socials i ciències naturals, mostrant, per exemple, l'important paper de les abelles als ecosistemes, el perill de la seva extinció o l'impacte ambiental que té sobre el planeta tudar aigua i energia.

El programa posa a disposició dels docents que s'apuntin més de 2.000 recursos educatius per facilitar la incorporació del medi ambient en el currículum escolar d'educació primària, a més de l'assessorament expert al llarg de tot el curs. Al mateix temps el projecte fomenta l'aprenentatge a l'aire lliure a través de propostes per impartir contingut curricular en contacte amb l'entorn.

Encara podeu apuntar-vos, ja sigui com a docent individual o com a centre educatiu. Trobareu tota la informació a: https://www.naturalizaeducacion.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!