dimarts, 8 de maig del 2012

Petits espais de sembra

Avui mostram algunes idees sobre horts escolars que han tengut a dues escoles unitàries d'Eivissa. Com que disposen de poc espai per crear un hort, han utilitzat diferents materials de rebuig per crear espais de sembra.
  • CEIP Buscastell: ús de neumàtics. La deixalleria de Sant Antoni de Portmany els va facilitar 6 neumàtics. Amb l'ajuda de pares i mares de l'escola, els van retallar en forma de flor. Els alumnes els van pintar al seu gust. Disposaven de llavors de varietats locals, cedides pel Consell d'Eivissa i per pares i mares, que havien fet germinar i que van transplantar als nous i originals cossiols. Els han situat a un racó del pati cimentat de l'escola. 


 
  • CEIP Sant Mateu de Baix: ús de palets. La deixalleria de Sant Antoni de Portmany els va facilitar 2 palets. Pràcticament tota la feina de disseny i muntatge l'han realitzat els pares i mares de l'escola. Els alumnes, amb els planters que han fet a classe i d'altres que han portat de casa, han fet la plantació als palets. D'aquesta manera tenen l'oportunitat de disposar d'un espai per cultivar, per fer germinació i planters... que a la vegada resulta molt original i vistós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!